Optimal care - Multi Present waar publicaties nog betaalbaar zijn.
15641
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15641,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Optimal care

Categorie
Zorg instelling
Over dit project

Bent u op zoek naar professionele zorg op maat? Bepaalt u liefst zelf door wie, wanneer en hoe de benodigde zorg wordt geleverd? Bij Optimal Care regelen wij de thuiszorg zo optimaal mogelijk. Daarbij kijken wij naar de mens, verbonden met zijn of haar omgeving. De eigen, vertrouwde en veilige, leefomgeving speelt immers een belangrijke rol in de geestelijke, lichamelijke en sociale omstandigheid van de zorgvrager.

In dat kader bieden wij als gespecialiseerde particuliere thuiszorgorganisatie continuïteit en op maat afgestemde zorg. Dit kan zijn van enkele uren per dag tot een dag- en nachtzorg. Onze ervaren verpleegkundigen, ziekenverzorgers en huishoudelijke assistentes zijn bekwaam en bieden vasten contacten en handelen snel. Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel!

Persoonsgebonden budget(PGB). Als u zorg nodig heeft, dan kunt u die zorg vaak inkopen door een persoonsgebonden budget (PGB) aan te vragen. Deze aanvraag loopt via het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) in uw regio. Optimal Care helpt u bij het aanvragen van een persoonsgebonden budget (PGB), adviseert u en indien u het wenst, begeleiden wij u bij het nemen van de juiste stappen. Wel zo prettig. U bepaalt zelf welke zorg u nodig heeft, wanneer, hoe en van wie. Wij nemen graag die gewenste zorg op ons!

http://optimal-care.nl/