MCS Reewoude - Multi Present waar publicaties nog betaalbaar zijn.
15610
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15610,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

MCS Reewoude

Categorie
Bedrijf
Over dit project

Mini Container Service (MCS) Reewoude heeft zich toegelegd op de verhuur van minicontainers van 2 en 4 kubieke meter, speciaal voor het afvoeren van puin, bouwafval, hout en tuinafval in hanteerbare omvang en op toegankelijke afstand.

MCS Reewoude richt zich echter niet alleen op het verhuur van minicontainers, maar ook op het professioneel verwijderen van alle soorten vloerbedekking in alle mogelijke objecten, van woonhuizen tot schoolgebouwen, ziekenhuizen en zorgcentra toe.

Vloerbedekking verwijderen is vaak een zware en tijdrovende klus. Daarom besteden steeds meer bedrijven en particulieren dit soort werk-zaamheden uit aan een bedrijf dat van wanten weet. MCS Reewoude verwijdert alle mogelijke vloeren, variërend van tapijt, marmoleum, naald-vilt en PVC tot vinyl, flotex en laminaat op een vakkundige manier. Met professionele apparatuur en een team van enthousiaste medewerkers worden alle afgedankte resten desgewenst met eigen containers afgevoerd.

http://www.mcsreewoude.nl/