De Bosbeek Posterholt - Multi Present waar publicaties nog betaalbaar zijn.
15628
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15628,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

De Bosbeek Posterholt

Categorie
Zorg instelling
Over dit project

De Bosbeek is een organisatie die mensen begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling. Hierin zijn twee hoofdstromen in te onderscheiden, namelijk mensen begeleiden in hun dagelijkse levensondersteuning en mensen begeleiden richting arbeid. De organisatie heeft jarenlange ervaring in beide trajecten.

Als De Bosbeek hebben wij een eigen methode ontwikkeld, gestoeld op ervaring in de begeleidende sector,  om mensen effectief en doeltreffend te begeleiden. Dit begeleiden gebeurd in de persoonlijke dagelijkse levensondersteuning.

Daarnaast heeft  De Bosbeek  de kunde om mensen efficiënt te beoordelen op hun vaardigheden en kennis om ze vervolgens zo snel als mogelijk is, de weg te laten  vinden naar een reguliere baan.

Door de goede contacten in het bedrijfsleven en de daarbij behorende diversiteit binnen deze bedrijven zijn wij in staat om op korte termijn een functie te realiseren voor de betreffende kandidaat.

Wij als “De Bosbeek “  willen mensen alsook kleine en grote organisaties helpen hun kandidaten te begeleiden, een op een, om zo hun doelstelling te realiseren.  Dit binnen budget en tijd periode.

Naast de persoonlijke begeleiding hebben wij een compleet andere tak van werken namelijk het begrazen met schapen. Dit lijkt een vreemde combinatie maar is het zeker niet.

http://www.debosbeekposterholt.nl/