Admin en zo - Multi Present waar publicaties nog betaalbaar zijn.
15645
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15645,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Admin en zo

Categorie
Administratie kantoor
Over dit project

Als ondernemer doet u uw werk met veel plezier, het is uw passie. Het bijhouden van de administratie? Dat is een vak apart, maar moet zeker ook gebeuren. Voor veel ondernemers is dit bijzaak. Iets waar u zich liever niet mee bezig houdt, geen tijd voor heeft of waar u simpelweg geen verstand van heeft. Daarbij is de drempel naar een accountant meestal hoog, aangezien zij vaak communiceren in een taal welke voor een gewone ondernemer moeilijk te begrijpen is, laat staan de tarieven die gehanteerd worden.

Echter is het bijhouden van uw administratie wel héél belangrijk. Het zorgt voor feiten, overzicht en rust binnen uw firma. Daarom ben ik in 2011 mijn eigen bedrijf Admin en zo… gestart. Het bijhouden van uw administratie is mijn passie en doe ik met veel plezier…In gewone taal en tegen tarieven die veel voordeliger zijn dan het gemiddelde tarief van een accountant. Dit geeft u weer meer tijd om te doen waar u goed in bent…ondernemen!

http://adminenzo.nl/